Vakuovací sáčky, Strana 10
Řazení produktů
Výpis produktů
Naše průhledné hladké sáčky na vaření mají speciální logo, které naznačuje jeho použití, díky kterému je dokážete okamžitě odlišit od jiných druhů sáčků a rolí. Jsou vhodné pro...
Naše průhledné hladké sáčky na vaření mají speciální logo, které naznačuje jeho použití, díky kterému je dokážete okamžitě odlišit od jiných druhů sáčků a rolí. Jsou vhodné pro...
Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...
Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...
Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...
Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...
Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...
Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...
Sáčky jsou určeny pro profesionální komorové vakuové baličky. Pomocí těchto sáčků zamezíte přístupu kyslíku, bakterií a plísní k sýru, materiál sáčků však propouští CO2...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii
Sáčky jsou určeny do domácích bezkomorových (externích) vakuovacích strojů značky Besser, Vacsy, Magic vac, Laica, Lavezzini, ETA , Food Saver, Concept, Steba, Severin, Ardes,...
Využití: v potravinářském průmyslu – maso , zelenina, sýry, ořechy, pečivo, káva, marinované maso, koření …. v gastronomii




